Anasayfa » Etiket Arşivi

Etiket Arşivi

Lavanta Yağı Nerelerde Kullanılır – 10 Kullanım Alanı

lavanta yağı

Sonsuz kozmetik faydası olan ve tedavi amaçlı kullanılan lavanta, çok yönlü bir bitkidir. Lavantanın yağı zihin ve vücuda rahatlatıcı bir etkiye sahiptir, çiçeği ve otu ferahlatıcı bir aromaya sahiptir. Lavanta esansiyel yağın hem fizyolojik yararlara hemde psikolojik yararlara sahiptir. İçinde 150 aktif bileşen içeren lavanta, anti-depresan, antiseptik, antibakteriyel, analjezik, anti-enflamatuar, anti-mantar, anti-mikrobik madde, antispazmodik, yatıştırıcı ve sakinleştirici özelliklere sahiptir. Tüm …

Devamı »